top of page
ava_teaser.jpg

0.1D Szemvizsgálat

Új, magas precizitású látásélmény egy század pontosságú szemvizsgálat alapján elkészített lencsével. Az Ön szeme is megérdemli a tökéletes korrekciót!

Tárja fel a szemében

rejlő lehetőségeket!

ava vizsgálat.jpg

A Vision-R 800 eszköz egy egyedülálló technológiának köszönhetően század léptékekkel képes változtatni a benne lévő lencse törőerejét, így a páciensnek olyan érzése van a vizsgálat közben, mintha a saját szemével fókuszálna. Ráadásul olyan gyorsan történik mindez, hogy nagyon könnyű dönteni két dioptria között. A végeredmény, hogy század léptékben tudunk felírni szemüvegdioptriát, azt, amelyik a páciensünk számára a legjobb élményt biztosította. Könnyedén szemléltethető a különbség az új, elkészítésre váró dioptria és a régi, eddig viselt szemüveg dioptriája között.

A szemvizsgálat során azt kérjük a pácienstől, hogy válasszon két opcióból. Az AVA mérés során több opció közül kell választani, és felváltva mutatjuk a század dioptria pontosságú és a negyed dioptria pontosságú képek közül a különböző lehetőségeket. Így a vizsgálat során egyre szűkülő lehetőségek közül végül kiválasztásra kerül az a korrekció, amely a legtökéletesebb képet biztosítja szemüvegben. Az AVA technológia új szintre emeli a vásárlói élmény fogalmát, a gyártástechnológia pedig maximálisan alkalmazni tudja a vizsgálat során meghatározott értékeket. Az eljárás támogatja a távolságtartási elvárásokat is, hiszen a látszerész távirányítással vezényli le a teljes látásvizsgálatot.

ava-brochure-b2b-hu-ok-1_Oldal_2.jpg
bottom of page