top of page
DSC_1040.JPG

Szemüveglencséink

Üzletünk elsősorban Essilor szemüveglencséket forgalmaz, de kapcsolatban állunk minden jelentős szemüveglencse gyártóval. Az Essilor a világ vezető minőségi szemüveglencse tervező, gyártó és forgalmazó vállalata, amely mindig a legújabb technológiát alkalmazza termékei előállításakor.

Segítünk kiválasztani

a megfelelőt!

shutterstock_1041999151.jpg

Essilor Eyezen

Szemfáradtság ellen

Sokat használja mobiltelefonját? A nap végére szeme elfárad? A betűk összefolynak, kényelmetlen érzés közelre tekinteni? Ennek oka a szem állandó megerőltetése, amely könnyen enyhíthető az Essilor Eyezen egyfokuszú szemüveglencsékkel.

shutterstock_1609175401.jpg

Xperio

Polarizált lencsék

Mikor Xperio Polarizált lencsét választ nem csupán napszemüvege fog nagyszerűen mutatni, hanem mindeközben a látását is biztonságban tudhatja. Az Xperio Polarizált lencsék megszüntetik a kellemetlen, vakító ragyogást, illetve a tükröződéseket, miközben lehetővé teszik, hogy a színek kerüljenek előtérbe. Mindez úgy érhető el, hogy javítják a színérzékelést és megakadályozzák a vakító fény átjutását a lencsén.

shutterstock_515253331.jpg

Varilux

Varilux & Varilux Xclusive 4D

A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt.

shutterstock_554444695.jpg

Transitions GEN8

Fényre sötétedő lencsék

A Transitions fényre sötétedő technológiának köszönhetően szemüveglencséje automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, miközben védelmet nyújt a káros sugarak ellen beltérben és kültéren egyaránt. A lencse továbbá biztos védelmet nyújt az UV sugarak és a káros ibolya-kék fény ellen legyen szó beltérről vagy kültérről.

shutterstock_285569306.jpg

Crizal

Felületkezelés & védelem

Élvezze a Crizal lencsék által biztosított tiszta és éles látást! A Crizal felületvédelem gondoskodik arról, hogy megvédje a szemét a tükröződésektől, és megvédje a lencséit a karcoktól, a szennyeződésektől, a portól, víztől és védje a szemét a káros UV és az ibolya-kék sugárzástól. Válasszon a Crizal Sapphire UV és a Crizal Prevencia felületvédelem között, az Ön igényeinek megfelelően - lencse esztétika és szemvédelem.

bottom of page