top of page
  • Szerző képeLenner-Mächler Optika

Essilor szakértő optika

Frissítve: 2022. ápr. 21.Szeretne tökéletesen látni minden távolságra? A megoldás a VARILUX, a világ vezető MULTIFOKÁLIS lencsemárkája.


Essilor EXPERT Nagykövet optika vagyunk, ami a VARILUX gyártója által odaítélt legrangosabb minősítés. Csak olyan optika kaphatja meg, amely a legmagasabb szintű szakmai képzések hátterével, exkluzív szolgáltatásokkal és a legmodernebb vizsgáló berendezésekkel várja ügyfeleit.


Szaküzletünkben látszerész, látszerész mester, diplomás optometrista és kontaktológus dolgozik azon, hogy minden esetben az Ön számára legmegfelelőbb megoldást találjuk meg. Munkánkat csúcsminőségű vizsgálóberendezés és század dioptria pontosságú mérés segíti az Ön látásának, illetve szeme állapotának teljes körű feltérképezésében.


Most AKCIÓKKAL is várjuk: 1+1 akciónk keretében minden Varilux lencsepár mellé még egy lencsepárt adunk ajándékba, és térítésmentes biztosítjuk a lencsékhez a karc, törés és elvesztés GARANCIÁT. Ennek részleteiről kérdezze bátran munkatársainkat! Szívesen segítünk az Ön számára legmegfelelőbb keret kiválasztásában is.


Foglaljon időpontot látásvizsgálatra, hívjon minket telefonon (96/335-119), vagy jöjjön be hozzánk személyesen!


Várjuk szeretettel a színház oldalában, a Schweidel u. 15. alatt.Az akciók visszavonásig érvényesek. A részletekről tájékozódjon személyesen szaküzletünkben.


댓글


bottom of page