top of page
  • Szerző képeLenner-Mächler Optika

Minőség magasfokon: Silhouette!

Egyedi, szinte súlytalan szemüvegkeretek, forradalmi műszaki megoldások és kiemelkedő minőségű alapanyagok. Ez jellemzik a Silhouette márkát. Az 1964-ben, az ausztriai Linzben alapított családi vállalkozás fő profilja az ultrakönnyű, mégis kiemeleten ellenálló szemüvegkeretek gyártása.

A Silhouette márka légiesen könnyű fúrt szemüvegkereteivel vált világszerte ismertté. A szemüveglencséket szabadalmaztatott stiftes megoldás rögzíti, a pántok egymásra hajthatóságát pedig egyedi csavarmentes megoldás biztosítja, melynek köszönhetően a Silhouette fúrt keretek mindössze pár gramm súlyúak, miközben hosszú távon is tartósak, ellenállók.

A Silhouette emellett forgalmaz hagyományos fél- és egészkeretes szemüvegeket is, a felhasznált anyagok között pedig megtaláljuk a titániumot, a szabadalmaztatott SPX-polimert, a 23-karátos aranyozást és a Swarovski kristályokat is. A végeredmény mindig exkluzív és mindig magas minőséget képvisel. Silhouette Style Shade előtétek segítségével bármelyi szemüvegkeretet könnyen napszemüveggé is alakítható.


Győrben nálunk találod a legújabb Silhouette modellek legnagyobb választékát. Válogass kedvedre exkluzív Silhouette állványunkról, és próbáld fel akár az összes szemüvegkeretet és napszemüveg előtétet. Munkatársaink örömmel segítenek a választásban.

Várunk a Lenner-Mächler Optikában, a színház oldalában, a Schweidel utcában!

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page