• kisstamasgyor

Második lencse AJÁNDÉKBA!


Október a látás hónapja, melynek kapcsán érdemes ellenőriztetni látását és szeme egészségét. Egyedi, csúcstechnológiás készülékünk mindössze pár perc alatt elvégzi szeme teljeskörű szűrését és fiziológiai elemzését. A vizsgálatról itt talál részletesebb információt.


A látás hónapja kapcsán - ezen felül - MÁSODIK pár szemüveglencsét adunk AJÁNDÉKBA* minden 50.000 Ft feletti szemüvegvásárlás esetén.


Hogy hogyan használja fel az ajándék lencsét, az kizárólag Önnön múlik! Örömmel becsiszoljuk egy meglévő keretébe, de választhat nálunk új pótszemüveg keretet is. Vagy akár haza is viheti a lencsepárt, hogy meglegyen, ha bármi történik a szemüvegével.


Októberi akciónk ezúttal egyfókuszú szemöveglencsékre vonatkozik, de továbbra is érvényben van a VARILUX multifokális lencsékre vállalt 1+1 akciónk.


Várjuk szeretettel üzelünkben!
*Az akció 2021. október 31-éig érvényes egyfókuszú szemüveglencsékre. A második lencsepár dioptriája az eredetivel megegyezik, márkája és típusa azonban eltérhet az eredetitől, az optika döntése szerint.