top of page
  • kisstamasgyor

100% személyre szabás

Frissítve: 2022. máj. 18.


Minden szem egyedi, ezért egyediek a látási igényeink is. A hagyományos szemüvegkészítésnél viszont mindössze egy paramétert vettek figyelembe: a szükséges látáskorrekció mértékét.


Számos további tényező is befolyásolja azt, hogy mennyire komfortos, mennyire könnyen megszokható lesz az új szemüveg. Ilyen például, hogy melyik a domináns szem, mekkora a szemforgáspont távolság, milyenek a közelre tekintési szokások? Ezeket érdemes mind figyelembe venni, ha az igényeinknek legjobban megfelelő megoldást keressük.


A különbség a hagyományos és a személyre szabott lencsék között legjobban úgy érzékeltethető, mint a különbség egy divatüzlet és egy úriszabóság között. Mindkét üzletben ruhát lehet vásárolni, nem kérdés azonban, hogy a tömeggyártott áru, vagy a méretre szabott termék lesz-e az Ön igényeinek sokkal jobban megfelelő?



Az Essilor összesen öt önálló technológiai újítást vet be a látásélmény tökéletes személyre szabásához, melyek végeredménye egy század dioptria pontosságú, könnyen megszokható szemüveglencse, ami biztosítja a karnyújtási távolság kényelmes használatát, szélesebb köztes és közeli zónát biztosít és gyors váltást tesz lehetővé a különböző látástávolságok között.


Az egyedi lencse jelentősen megkönnyíti a megszokást, és lehetővé teszi, hogy ne Önnek kelljen alkalmazkodnia az új szemüvegéhez, hanem a szemüveg alkalmazkodjon tökéletesen az Ön látási szokásaihoz.


Az Essilor személyre szabott lencséket keresse Essilor Expert optikánkban: várjuk a Lenner-Mächler Optikában, a színház oldalában, a Schweidel utcában!

bottom of page